EN | FR | NL

MYRRHA Supplier Event

12/06/2018

We werken actief aan het ontwerp en de bouw van MYRRHA, onze toekomstige en multifunctionele onderzoeksinstallatie. Onze ingenieurs zijn volop bezig met de planning van de eerste fase van de constructie: de 100 MeV deeltjesversneller. Om de leveranciers van deze onderdelen vroeg en nauw bij het proces te betrekken, organiseerde het MYRRHA-team op 7 juni een information meeting in Brussel. Daaraan werd op 8 juni een bezoek aan de cyclotron in Louvain-la-Neuve gekoppeld.

Maar liefst 80 geïnteresseerde suppliers van Cryogenics, FR amplifiers en control systems woonden het event bij. “Nucleair afval verminderen en medische isotopen produceren. Dat is de visie die we willen realiseren en daarom moet MYRRHA een brug slaan met industriële leveranciers. Die connectie willen we vandaag maken”, aldus Hamid Aït Abderrahim, directeur van MYRRHA.

Kom werken bij MYRRHA

Wilt u meehelpen om van deze innovatieve en uitdagende onderzoeksinstallatie een realiteit te maken? We hebben slimme mensen nodig met een wetenschappelijke, operationele en internationale achtergrond die enthousiast zijn en geloven in de toekomst van wat we doen. Kom het MYRRHA-team versterken.

Ontdek onze vacatures